If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може би малко тъп въпрос задавам но колко е нормалната температура на водата на 1.8 ТС защото в града ми даде днес към 90 градуса, а онзи ден на извънградско около 60.
Имам ли проблем?
Колега гледам че в подписа пише че си от Варна отиваш при италианеца магазина на който е срещу кораба Дръзки и той ще ти предложи варианти. А някой от колегите от Варна си има друго място за пазаруване да помага на колегата
Колега гледам че в подписа пише че си от Варна отиваш при италианеца магазина на който е срещу кораба Дръзки и той ще ти предложи варианти. А някой от колегите от Варна си има друго място за пазаруване да помага на колегата
аз лично имам малко резерви към този магазин но все пак пък има всичко а колкото се отнася до термостата го има навсякъде моя например го взех от големия склад под бившите магазини донбас на бул. Владислав / не се сещам името влиза се отзад/ , има го мисля в евро07 и други които продават части за италиански автомобили
Някой може ли да ми каже какви са норманите температури градско и извън градско? Моята алфа градско ми е 70-90 градуса, а извън градско твърдо 70... Нормално ли е или има нещо нередно? И ако не са нормални тези стойности може ли да се равали нещо по колата, ако не сменя термостата веднага? Предварително Благодаря
Comment